Dé EWM & ESAB dealer van Oost Nederland

Graag helpen wij u uw lasproces te verbeteren, digitaliseren, vereenvoudigen en versnellen. In onze showroom en Service Center vindt u een uitgebreide collectie lasmachines voorzien van de nieuwste technieken op lasgebied. Ook vindt u bij ons lasbenodigdheden, lastoevoegmaterialen, veiligheidsartikelen, slijpmaterialen en handgereedschappen.

Dé EWM & ESAB dealer van Oost Nederland

Wij hebben alle kennis in huis om uw lasproces te verbeteren, digitaliseren, vereenvoudigen en versnellen. In onze showroom en Service Center vindt u een uitgebreide collectie lasmachines voorzien van de nieuwste technieken op lasgebied.

Uw lasproces verbeteren, digitaliseren, eenvoudiger maken of versnellen?

U wilt werken aan een toekomstbestendig bedrijf en voorop lopen in de markt. Cardietech Lastechniek is uw partner voor het verbeteren van uw lasproces. Door samen te werken met de beste fabrikanten zoals EWM en ESAB kunt u nog slimmer werken en dit bespaart veel tijd én geld.

Wij combineren kennis, ervaring, data en innovatie om voor uw technische uitdaging de beste oplossing te vinden. Onze nuchtere blik en Achterhoekse mentaliteit zorgen ervoor dat we praktische oplossingen voorop stellen.

Welkom

Cardietech Lastechniek is EWM & ESAB dealer voor Oost-Nederland

Dé totaalleverancier voor bedrijven in (Oost) Nederland met een compleet assortiment lasapparatuur en lasbenodigdheden. Als lasexpert – met 35 jaar ervaring in de sector – vinden wij service, kwaliteit en innovatie erg belangrijk.

Door de samenwerking met de beste fabrikanten als EWM, ESAB, WELDKAR lasapparatuur en Victor Thermal Dynamics plasmasnijders leveren wij apparatuur voorzien van de nieuwste lasprocessen.

Ervaren

Het Service Center in Zelhem

Bent u benieuwd naar de nieuwste lasprocessen of wilt u een demo op het gebied van handlaserlassen, maak gerust een afspraak met ons! Graag laten wij u kennis maken met de nieuwste lasprocessen in ons Service Center of op locatie bij uw bedrijf.

Samen gaan wij stap-voor-stap het gehele lastraject doornemen. Wat zijn de knelpunten in uw huidige lasproces én waar in het proces kunnen wij optimaliseren? Daardoor kunnen we samen kostenbesparing en een nóg beter lasresultaat realiseren! En dat is wat telt!

Waarom kiest u voor Cardietech Lastechniek?

Gepassioneerd

Wij hebben een passie voor (las)-techniek en hoe het bedrijven kan helpen succesvoller te opereren.

Professioneel

Wij staan voor kwaliteit en maatwerk, want niet één bedrijf is hetzelfde.

Service

Door ons team van inmiddels veertien vakmannen én -vrouwen kunnen wij snel repareren en goed adviseren.

Nieuw

Nieuw

DIENSTEN

Waar kunnen wij u bij helpen?

U kunt bij Cardietech Lastechniek terecht voor verschillende diensten: reparatie en onderhoud, validatie en kalibratie, keuringen, voorraadbeheer en verhuur van lasapparatuur.

Cardietech Lastechniek reparatie en onderhoud

Reparatie & onderhoud

Onze vakkundige monteurs repareren en onderhouden alle merken lasapparatuur, plasmasnijders en autogeensets.

Cardietech Lastechniek validatie en kalibratie

Validatie & kalibratie

Goed onderhouden en veilige apparatuur is van groot belang voor uw medewerkers en het behoud van uw machines en gereedschappen.

Keuringen

Onze servicemonteurs voeren verschillende keuringen uit voor onze klanten: veiligheidskeuringen, NEN 3140, verplichte keuring Arbowet & NEN-EN-IEC 60974-14.

Cardietech Lastechniek advies op maat

Advies op maat

Graag adviseren wij u bij al uw vragen op lasgebied! Ook is het testen of huren van apparatuur geen probleem.

Leverancier van EWM GmbH

Cardietech Lastechniek is trotse partner van EWM GmbH, fabrikant van lasapparatuur en lastechniek. Met als gemeenschappelijke missie: het ontwikkelen van de ‘lastechniek voor de toekomst’, samen met de partners en klanten. Hierdoor worden lasprocessen nog efficiënter, gebruiksvriendelijker en milieuvriendelijker.

Scroll naar boven
Chat openen
1
Wilt u bestellen of advies nodig? 💬
Wilt u bestellen of advies nodig? 💬