U wilt een lasapparaat kopen?

Bent u aan het overwegen om een nieuw lasapparaat te kopen? Maar heeft u geen idee wat voor uw werkzaamheden het beste lasapparaat is? Of met welk type lasapparaat u het beste overweg kunt en de juiste resultaten mee bereikt?

Er is ontzettend veel keuze op de markt en het is begrijpelijk dat u het overzicht kwijt raakt. Daarom adviseren wij u graag op het gebied van lasapparatuur. Lasapparaten bezitten tegenwoordig veel verschillende functionaliteiten en lasprocessen waardoor deze beter passen bij bepaalde lastechnische werkzaamheden. Daarnaast moet u zelf natuurlijk goed overweg kunnen met het lasapparaat, en is er niets fijner om gedurende het proces naar uw aankoop toe verschillende lasapparaten te kunnen testen. Daarvoor hebben wij ons Service Center. Samen met ons kunt u de veelzijdigheid van lasapparatuur ontdekken door de verschillende apparaten te testen en u goed te laten voorlichten door onze experts.

Lasapparatuur testen in ons Service Center

In ons Service Center hebben wij de beschikking over veel verschillende apparatuur. Zo kunt u allerlei lasapparatuur zien en uitproberen. Ook kunt u een lasapparaat (huurtarief) voor een langere tijd testen bij u op de werkvloer. Daarnaast komen wij graag langs in uw eigen bedrijfsomgeving voor het juiste advies of het geven van een demo met een lasapparaat . Hierdoor kunnen wij samen ervoor zorgen dat u een goede keuze maakt. En uiteindelijk uw lasprocessen aanzienlijk verbeteren!

Diverse merken lasapparatuur

Wij verkopen verschillende merken lasapparatuur. Zo hebben wij EWM lasapparatuur, ESAB lasapparatuur en WELDKAR lasapparatuur in ons assortiment. Met deze merken kunnen wij de gehele markt bedienen en is er altijd het beste lasapparaat voor u.

Maak een afspraak met ons, en samen gaan wij op zoek naar hét passende lasapparaat voor uw werkzaamheden!

Onze laatste nieuwtjes

Open chat
Advies nodig?
Hallo! Heeft u een vraag, advies nodig of wilt u wat bestellen? Wij helpen u graag!