Jan stopt op zijn 80e bij Cardietech Lastechniek

Jan Hogeweide uit Zelhem stopt op 80-jarige leeftijd bij Cardietech Lastechniek! Jan heeft vanaf zijn 16e tot zijn 80e levensjaar in verschillende functies bij diverse bedrijven gewerkt. Nadat Jan met pensioen ging wilde hij toch nog graag wat blijven doen. Hij wilde onder de mensen zijn en zich nuttig blijven maken. Daarom is hij voor één dag in de week bij ons aan de slag gegaan als bezorger.

PHOTO-2020-07-10-17-10-10 (1)

Rijden op de weg was hem niet vreemd, daarom sprak hem het direct aan om de grotere bestellingen te bezorgen bij klanten in heel Oost Nederland. Kilometers maken is het liefste wat hij doet en altijd weet hij de snelste route te vinden, even ‘binnendoor’. De navigatie was niet aan hem besteed. Hij kwam nooit te laat, een zeer gedreven persoon met een eigen kijk op alles maar bovenal zeer geliefd bij collega’s en klanten.

In de afgelopen 15 jaar regelde hij de bezorging perfect en heeft hij heel wat bestellingen in de regio rondgebracht. Altijd in voor een praatje, zeer fit voor zijn leeftijd en in de eerste plaats een levensgenieter. Hij heeft besloten om op zijn 80e verjaardag, 21 juli a.s., te stoppen met dit werk en te gaan genieten van zijn welverdiende vrije tijd. Jan bedankt!

Onze laatste nieuwtjes

Open chat
Advies nodig?
Hallo! Heeft u een vraag, advies nodig of wilt u wat bestellen? Wij helpen u graag!