WIE ZIJN WIJ?

Cardietech Lastechniek is een lastechnische groothandel in Zelhem met een compleet assortiment lasapparatuur en lasbenodigdheden. Dé totaalleverancier voor veel bedrijven in (Oost) Nederland.

Als lasexpert, met 30 jaar ervaring in de sector, vinden wij kwaliteit en innovatie erg belangrijk. Door de samenwerking met toonaangevende merken als EWM en ESAB lasapparatuur en Victor Thermal Dynamics plasmasnijders leveren wij aan bedrijven apparatuur en toebehoren voorzien van de nieuwste technieken op lasgebied. Wij leggen de nadruk op service, deskundig advies en begeleiding is vanzelfsprekend.

Ook voor slijptechniek, veiligheidsartikelen, technische sprays, reinigingsmiddelen, boren en tappen, Westfalen gassen, Metabo & Flex handgereedschap etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

De afdeling reparatie & onderhoud zorgt voor het onderhoud, reparaties, de jaarlijkse keuringen, validatie en kalibratie van uw apparatuur. De lasspecialisten geven u graag lastechnische ondersteuning. Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de apparatuur met de juiste instellingen en geschikt lastoevoegmateriaal is het resultaat optimaal. En dat is waar het uiteindelijk omgaat.

Om u 24 uur per dag van dienst te kunnen zijn, kunt u direct bestellen in onze webshop.

Snelle levering op locatie

Voorraadartikelen die voor 15:00 uur besteld zijn, worden de volgende dag nog geleverd!​

Op voorraad en direct leverbaar

Compleet en uitgebreid assortiment

Deskundig advies door lasexperts

Cardietech Lastechniek is dealer van EWM & ESAB lasapparatuur en alle lasbenodigdheden. Al meer dan 20 jaar het Lastechniek Service Center voor Oost-Nederland.

Pand Cardietech Lastechniek - EWM & ESAB dealer, service center Oost Nederland
Open chat
Advies nodig?
Hallo! Heeft u een vraag, advies nodig of wilt u wat bestellen? Wij helpen u graag!