Diensten

Reparatie & onderhoud

De afdeling Reparatie & Onderhoud bestaat uit vakkundige monteurs die de zorg dragen dat uw apparatuur geheel werkt zoals het moet en jaarlijks gekeurd is volgens de afgesproken normen.

Onderhoud

Preventief onderhoud is van groot belang

Tijdens het preventief onderhoud worden diverse onderdelen gecontroleerd, gereinigd en indien nodig vervangen. Goed onderhouden en veilige apparatuur is van groot belang voor uw medewerkers en het behoud van uw machines en gereedschappen.

En niet onbelangrijk, u voldoet aan de regels van de ARBO wet. Wat houdt dit in? De ARBO wet geeft aan dat de werkgever en werknemer beide verantwoordelijk zijn voor een gezonde en veilige werkplek. De werkgever moet zorgen dat de werkomgeving veilig is, en van de werknemer wordt verwacht dat hij meewerkt aan het op een veilige manier benutten van deze omstandigheden.

De werkgever moet zorgen dat de werkomgeving veilig is, en van de werknemer wordt verwacht dat hij meewerkt aan het op een veilige manier benutten van deze omstandigheden.

Reparatie

Door vakkundige monteurs

Het is vanzelfsprekend dat wanneer u dagelijks uw lasapparatuur en machines gebruikt dat er slijtage en/of een storing op kan treden. Onze vakkundige monteurs lossen dit probleem zo snel mogelijk op. Op locatie en/of in de eigen werkplaats. Om de continuïteit van uw productie niet in gevaar te brengen, is er in overleg altijd vervangende apparatuur beschikbaar.

Wij repareren en onderhouden niet alleen EWM, ESAB en WELDKAR lasapparatuur maar alle merken, zoals: Migatronic, Eurotronic, Rehm, Kemppi, Lorch, Lincoln, Miller, Cloos, Merkle, Metallit, Technolit, Cea, Fronius, Oerlikon, Reon, Cebora, Erfi, Tico, IMS, GYS, Iskravar, Mahe, Jackle. Ook behoort het inruilen van uw oude of defecte machines tot de mogelijkheden.

Vakkundige monteurs
Keuring volgens norm
Controle, reiniging en reparatie
Tijdelijk vervangende apparatuur
Snelle service
Inruilmogelijkheid
Bekend met veel merken
VACATURE ALERT
Ben jij automonteur, service- of installatiemonteur?
Scroll naar boven
Chat openen
1
Wilt u bestellen of advies nodig? 💬
Wilt u bestellen of advies nodig? 💬