Lasbenodigdheden

Lastafels van Siegmund

De lastafels zijn leverbaar in een grote variëteit aan afmetingen en zijn onderling koppelbaar tot één grote lastafel. Ook voor het opspannen van buis/flens verbindingen zijn er specifieke hulpmiddelen gemaakt.

Lastafels

Over Siegmund

Als grootste fabrikant ter wereld van lastafels en opspantafels is de Bernd Siegmund Groep bij vele technische ontwikkelingen binnen de metaalverwerkende industrie betrokken geweest. Veel ideëen en producten van de Bernd Siegmund Groep zijn hierdoor een standaard binnen de industrie geworden.

De lastafels en opspantafels van Siegmund kennen zeer uitgebreide opspanmogelijkheden waarmee u gemiddeld tot 40% productietijd bespaart. Door de speciaal ontwikkelde Siegmund opspangereedschappen te gebruiken in combinatie met lastafels en opspantafels neemt de productiviteitsverbetering verder toe. Door het grote aantal beschikbare hulpstukken is de tafel specifiek geschikt voor het maken van zogenaamde nul series en de productie van kleine of regelmatig terugkerende series. Middels het maken van een digitale foto legt u eenvoudig vast hoe de opspanning van het werkstuk is gedaan. Hierdoor is het niet langer nodig om mallen te maken en te bewaren wat aanzienlijk in tijd en opslagruimte bespaart.

VACATURE ALERT
Ben jij automonteur, service- of installatiemonteur?
Scroll naar boven
Chat openen
1
Wilt u bestellen of advies nodig? 💬
Wilt u bestellen of advies nodig? 💬