OVER ONS​​

Cardietech Lastechniek is een lastechnische groothandel in Zelhem met een compleet assortiment lasapparatuur en lasbenodigdheden. Dé totaalleverancier voor veel bedrijven in (Oost) Nederland.
Als lasexpert, met 30 jaar ervaring in de sector, vinden wij kwaliteit en innovatie erg belangrijk. Door de samenwerking met toonaangevende merken als EWM en ESAB lasapparatuur en Victor Thermal Dynamics plasmasnijders leveren wij aan bedrijven apparatuur en toebehoren voorzien van de nieuwste technieken op lasgebied. Wij leggen de nadruk op service, deskundig advies en begeleiding is vanzelfsprekend.

Ook voor slijptechniek, veiligheidsartikelen, technische sprays, reinigingsmiddelen, boren en tappen, Westfalen gassen, Metabo & Flex handgereedschap etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

Om u 24 uur per dag van dienst te kunnen zijn, kunt u direct bestellen in onze webshop. Ook voor slijptechniek, veiligheidsartikelen, technische sprays, reinigingsmiddelen, boren en tappen, Westfalen gassen, Metabo & Flex handgereedschap etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

onze Diensten

De afdeling reparatie & onderhoud zorgt voor het onderhoud, reparaties, de jaarlijkse keuringen, validatie en kalibratie van uw apparatuur. De lasspecialisten geven u graag lastechnische ondersteuning. Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de apparatuur met de juiste instellingen en geschikt lastoevoegmateriaal is het resultaat optimaal. En dat is waar het uiteindelijk om draait.

Wij repareren en onderhouden alle merken lasapparatuur, plasma-snijapparatuur en autogeeninstallaties. Reparaties vinden plaats op locatie en/of in de eigen werkplaats. Als tijdelijke oplossing kunt u bij Cardietech Lastechniek complete lasapparatuur of plasma-snijapparatuur huren inclusief gas, transportwagen, reduceerventiel, slangpakket, etc. Klik hier om meer informatie over het verhuren bij Cardietech Lastechniek te verkrijgen.

Welke merken verkoopt Cardietech Lastechniek?

Cardietech Lastechniek verkoopt op dit moment op het gebied van lasapparatuur de volgende merken: EWM, ESAB en WELDKAR lasapparatuur. Victor Thermal Dynamics plasma snijapparatuur, handgereedschap van FLEX en Metabo, toevoegmateriaal van ESAB. Slijpmateriaal van Flexovit, Norton, Klingspor, 3M Cubitron, Pferd, Rhodius, Tyrolit. Westfalen gassen en Speedglas.

Bedrijfsinformatie

Bezoekadres

Melkweg 2
7021 PD ZELHEM
Bedrijventerrein: de Vinkenkamp

Telefoon (algemeen)

+31(0)314-625960

Informatie en verkoop

Freddy Jolink (mobiel): 06-53374814
René Jolink (mobiel): 06-51250223

E-mail

info@cardietech.nl

KVK Arnhem

09101633

BTW nummer

NL 819556282B01
Open chat
Advies nodig?
Hallo! Heeft u een vraag, advies nodig of wilt u wat bestellen? Wij helpen u graag!