Snijapparatuur

Uitgebreid assortiment plasma snijapparatuur

Door jarenlange ervaring hebben onze adviseurs de kennis en deskundigheid in huis waarmee zij u het juiste advies kunnen geven bij de aanschaf van plasma snijapparatuur.

Plasma snijapparatuur

Met snijapparatuur van Victor Thermal Dynamics hebben we een toonaangevende oplossing voor al uw snijbehoeften: manuele plasmasnijsystemen, geautomatiseerde systemen en bediening, 1Torch met hoge prestatie, geavanceerde, duurzame verbruiksgoederen & plasma accessoires.

VICTOR THERMAL DYNAMICS

Dé oplossing voor al uw snijbehoeften

Victor Thermal Dynamics plasma snijsystemen voor de professionele gebruiker zijn ondergebracht in de Cutmaster True Serie. De modellen zijn leverbaar van 30 A tot 120 A met de volgende typenummers: Cutmaster 10, 12, 20, 25, 35 en 40. De modelnummers zijn afgeleid van de aanbevolen snijcapaciteit in mm.

De True Serie is ontwikkeld volgens de filosofie dat de aanbevolen snijcapaciteit ook de ware snijcapaciteit is, bij de beste kwaliteit en een zo hoog mogelijke snijsnelheid. Tegelijkertijd kan de True Serie 20-25% extra productie leveren bij een optimaal snijresultaat bij een iets mindere snijkwaliteit en snelheid. De scheidingscapaciteit ligt zelfs 40-60% hoger.

Speciaal voor de True Serie is een unieke 60 A ‘Drag Cutting Tip’ ontwikkeld. Deze maakt het ‘contact snijden’ mogelijk tot 6 mm dik plaatmateriaal. Deze mogelijkheid brengt uitgesproken voordelen met zich mee zoals een smalle snijsnede, kleinere HAZ (Heat Affected Zone), een hogere snijsnelheid en het snijproces wordt beter zichtbaar voor de gebruiker. Voor meer informatie of een demonstratie, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

VACATURE ALERT
Ben jij automonteur, service- of installatiemonteur?
Scroll naar boven
Chat openen
1
Wilt u bestellen of advies nodig? 💬
Wilt u bestellen of advies nodig? 💬