CARDIETECH lASTECHNIEK

Het Service Center om de nieuwste collectie te testen

In onze showroom en Service Center vindt u een uitgebreide collectie lasmachines van EWM, Weldkar en ESAB. Machines voorzien van de nieuwste technieken op lasgebied. Ook vindt u bij ons lasbenodigdheden, lastoevoegmaterialen, veiligheidsartikelen, slijpmaterialen en handgereedschappen. Wij begeleiden u graag in uw oriëntatieproces en geven deskundig advies. Voor elk lasproces is er een geschikte lasmachine! U bent van harte welkom!

Service Center

Verhoog de efficiëntie, duurzaamheid en winstgevendheid van uw productieproces

Kom bij ons experimenteren en testen met de nieuwste lasmachines en ontdek welke apparatuur het beste bij uw bedrijf past. We hebben een uitgebreid aanbod aan machines beschikbaar die we graag aan u laten zien en demonstreren. En vooral, probeer en ervaar zelf de verschillende machines met de nieuwste lasprocessen. Ons team helpt u daar graag bij.

ORIËNTEREN

Weet wat u koopt

Bij Cardietech Lastechniek kunt u volop oriënteren in de showroom en testen in het Service Center. Voor de aankoop van een nieuwe machine is het belangrijk dat u weet wat u daarmee kunt bereiken! Wij zijn ervan overtuigt dat u uw productieproces  efficiënter en winstgevender kunt maken!

VACATURE ALERT
Ben jij automonteur, service- of installatiemonteur?
Scroll naar boven
Chat openen
1
Wilt u bestellen of advies nodig? 💬
Wilt u bestellen of advies nodig? 💬