Duurzaamheid

BlueEvolution – het duurzame initiatief van EWM

De energiekostenbesparende EWM invertertechnologie wordt gekenmerkt door het lage verbruik van primaire energie en hoge efficiency. Compacte, lichte toepassingen besparen op hulpbronnen, zowel bij het gebruik van materialen als ook later door de lagere transportkosten. De hoge duurzaamheid van EWM  producten helpt ook om de belasting van het milieu zo laag mogelijk te houden.

Duurzaamheid

Over BlueEvolution

Op elkaar afgestemde apparaten en lastoevoegmaterialen, evenals de draad- en gasbesparende naad geometrieën besparen stroom en materiaal. De kortere lastijden en minder nabewerking besparen op productiekosten.

De warmte- en energie reducerende EWM-lasprocessen dragen verder bij aan de duurzaamheid. U bespaart op zowel grondstoffen als energie. Intelligente besturingsprocessen vereisen minder lasnaden, wat zorgt voor kortere lastijden en minder lasrook deeltjes. Zo worden emissies voorkomen voordat ze ontstaan.

En ook de mens profiteert hiervan; lasrook- en geluidsvermindering zorgen voor prettige en gezondere werkomstandigheden voor de lasser.

Meer informatie? Bekijk de EWM brochure BlueEvolution!

VACATURE ALERT
Ben jij automonteur, service- of installatiemonteur?
Scroll naar boven
Chat openen
1
Wilt u bestellen of advies nodig? 💬
Wilt u bestellen of advies nodig? 💬