ESAB LASAPPARATUUR​​

Cardietech Lastechniek is dealer van het Zweedse top kwaliteitsmerk ESAB lasapparatuur. Meer dan 100 jaar kwaliteit en productieve lasoplossingen. De nieuwste technologie met ongeëvenaarde laseigenschappen!
ESAB Lasapparatuur - Cardietech Lastechniek

Over ESAB

Met ESAB kunnen wij een compleet pakket aanbieden, lasapparatuur, lastoevoegmaterialen en snijsystemen. ESAB heeft een toonaangevende positie op het gebied van de las- en snij technologie en lastoevoegmaterialen.

Het ESAB-merk staat voor wereldwijd toonaangevende kennis in de volgende kerngebieden:

  • Apparatuur voor handmatig lassen en snijden
  • Lastoevoegmaterialen
  • Lasautomatisering
  • Snijsystemen


Voor elk van deze gebieden geldt dat het continu ontwikkelen van methoden, materialen en vakkennis er specifiek op gericht is tegemoet te komen aan de uitdagingen van de sectoren waarin ESAB actief is. ESAB is zodanig georganiseerd dat voor al deze marktsegmenten doelmatige en hoogproductieve oplossingen geboden worden die niet alleen aan de specifieke behoeften voldoen, maar deze juist overtreffen.

ESAB biedt een compleet assortiment aan producten en oplossingen voor praktisch ieder las- en snijproces en iedere toepassing.

Honderd jaar nadat de onderneming werd opgericht, bedient ESAB momenteel de gehele wereldmarkt. De groep is georganiseerd in de divisies Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië/Pacific en India. ESAB heeft in vrijwel elk land een dochteronderneming of agent. Verkoop en service zijn aanwezig in 80 landen.
Open chat
Advies nodig?
Hallo! Heeft u een vraag, advies nodig of wilt u wat bestellen? Wij helpen u graag!