EWM LASAPPARATUUR​

Cardietech Lastechniek is het ‘Service Center’ van EWM lasapparatuur in Oost Nederland. Onze bedrijven vullen elkaar goed aan, met dezelfde visie en instelling. Hieronder volgt een korte beschrijving over EWM!

Cardietech leverancier EWM

Over EWM Lasapparatuur

EWM is internationaal marktleider in de lastechnologiesector. Het doel van EWM is om de eerste en de beste te zijn als het gaat om technologie, innovatie en kwaliteit en stelt alles in het werk om lassen voor zijn klanten nog eenvoudiger en kostenvoordeliger te maken, met de klemtoon op gewaarborgde resultaten.

Als één van de technologische marktleiders ontwikkelt EWM samen met partners en klanten de lastechniek voor de toekomst. Zo worden lasprocessen nog efficiënter, nog veiliger en nog milieuvriendelijker.

Als een complete dienstverlener neemt EWM de verantwoordelijkheid voor het gehele lasproces op zich. Eigen onderzoek en ontwikkeling en praktische knowhow zijn de basis voor technologische vooruitgang, waaraan het merk EWM verbonden is.

Leider in de lastechniek

EWM  is de leider in de lastechniek qua digitalisering en ontwikkeling. Op deze manier genieten onze klanten van concurrentievoordelen en wij begeleiden ze op weg naar een toekomst in een Industrie 4.0-bedrijf!

'We are welding is not only a slogan, but our passion'

Heeft u nieuw lasapparatuur nodig?

Bent u aan het overwegen om een lasapparaat te kopen? Maar heeft u geen idee wat voor uw werkzaamheden het beste apparaat is? Of met welk type lasapparaat u het beste overweg kunt en de juiste resultaten mee bereikt? Wij adviseren u graag op het gebied van lasapparatuur. Daarnaast kunt u ook samen met ons de veelzijdigheid van lasapparatuur ontdekken door de verschillende apparaten te testen.

In ons Service Center hebben wij de beschikking over veel verschillende apparatuur. Zo kunt u allerlei apparatuur testen en uitproberen. Ook kunt u een lasapparaat (huurtarief) voor een langere tijd testen bij u op de werkvloer. Daarnaast komen wij graag langs in uw eigen bedrijfsomgeving voor het juiste advies. Hierdoor kunnen wij samen ervoor zorgen dat u een goede keuze maakt!

Maak een afspraak met ons, en samen gaan wij op zoek naar hét passende lasapparaat voor uw werkzaamheden!

Open chat
Advies nodig?
Hallo! Heeft u een vraag, advies nodig of wilt u wat bestellen? Wij helpen u graag!