EWM LASAPPARATUUR

Cardietech Lastechniek is het “Service Center” van EWM lasapparatuur in Oost Nederland. Onze bedrijven vullen elkaar goed aan, met dezelfde visie en instelling. Hieronder volgt een korte beschrijving van “wie is EWM”!

EWM is internationaal marktleider in de lastechnologiesector. Het doel van EWM is om de eerste en de beste te zijn als het gaat om technologie, innovatie en kwaliteit en stelt alles in het werk om lassen voor zijn klanten nog eenvoudiger en kostenvoordeliger te maken, met de klemtoon op gewaarborgde resultaten.

Als één van de technologische marktleiders ontwikkelt EWM samen met partners en klanten de lastechniek voor de toekomst. Zo worden lasprocessen nog efficiënter, nog veiliger en nog milieuvriendelijker.

Als een complete dienstverlener neemt EWM de verantwoordelijkheid voor het gehele lasproces op zich. Eigen onderzoek en ontwikkeling en praktische knowhow zijn de basis voor technologische vooruitgang, waaraan het merk EWM verbonden is.

'WE ARE WELDING is not only a slogan, but our passion'

EWM  is de leider in de lastechniek qua digitalisering en ontwikkeling. Op deze manier genieten onze klanten van concurrentievoordelen en wij begeleiden ze op weg naar een toekomst in een Industrie 4.0-bedrijf!

Documentatie: