Nieuws

Cardietech Lastechniek

Alles heeft onderhoud nodig, ook uw lasapparaat. Periodiek verzorgen wij naast het onderhoud ook de verplichte keuringen en validatie/kalibratie van uw lasapparatuur.

Cardietech Lastechniek

Met dit lasapparaat kunt u beter, makkelijker én sneller lassen. Perfect lassen begint bij de instellingen: met de nieuwste Control Expert 3.0 software kunt u de instellingen van de Tetrix XQ aanpassen aan uw eigen persoonlijke toepassingen.

Cardietech Lastechniek

Heel duidelijk: ja! Filters beschermen de elektronica in uw lasapparaat tegen metaal stof. Alles heeft onderhoud nodig, ook uw lasapparaat! En niet onbelangrijk: op tijd reinigen scheelt u kosten! Hoe kunt u zelf heel makkelijk de filters schoonmaken?

Cardietech Lastechniek

Absoluut! Met het Positionweld aluminium lasproces van de EWM Phoenix XQ puls kunt u aluminium en aluminiumlegeringen eenvoudig en snel gebruiken. Zowel bij positioneel lassen zoals bovenliggend lassen als bij verticaal opgaand lassen.

Cardietech Lastechniek

Bent u aan het overwegen om een nieuw lasapparaat te kopen? Maar heeft u geen idee wat voor uw werkzaamheden het beste lasapparaat is? Of met welk type lasapparaat u het beste overweg kunt en de juiste resultaten mee bereikt?

Cardietech Lastechniek

Snel en goed RVS beitsen? Dat kan met een Weldbrush! Wilt u ook de nieuwe generatie beits machines zien en testen? Vraag nu een demo aan. Wat is het verschil? Wij laten het u graag zien.

Cardietech Lastechniek

Robuust in gebruik, verfijnde behuizing, revolutionair in besturing, een startsignaal voor een nieuw lastijdperk! Perfect lassen begint met de juiste instellingen. Met de nieuwe besturingen van TETRIX XQ hebt u alle mogelijkheden voor individuele lasopdrachten op het hoogste niveau – zowel met de Comfort 3.0 als de nieuwe Expert 3.0.

Cardietech Lastechniek

EWM blijft innoveren! Er zijn twee nieuwe uitbreidingen op het programma van de EWM XQ-serie Titan verkrijgbaar bij Cardietech Lastechniek: de Phoenix XQ puls en de Taurus XQ Synergic. Door deze uitbreidingen zijn de mogelijkheden ongekend.

Cardietech Lastechniek

Lasbescherming is prioriteit nummer één! Op het vlak van persoonlijke bescherming is er veel verkrijgbaar voor de lasser. Maar de praktijk is, dat voor echte kwaliteit ook betaald moet worden. Er zijn te weinig spelers op de markt die kunnen concurreren op kwaliteit en innovatie op het gebied van lashelmen en adembescherming. Tot nu!

Cardietech Lastechniek

Deze zwarte vervormde spanhulzen zorgen ervoor dat de wolfram elektrode slechter gaan klemmen. Met als gevolg een slechte HF-start. Een groot én …

Cardietech Lastechniek

U wilt toch ook de perfecte lasnaad? Om dit resultaat te behalen adviseren wij lasapparatuur van EWM aan. EWM groepeert zich namelijk …

Cardietech Lastechniek

Jan Hogeweide uit Zelhem stopt op 80-jarige leeftijd bij Cardietech Lastechniek! Jan heeft vanaf zijn 16e tot zijn 80e levensjaar in verschillende …

Cardietech Lastechniek

EWM Titan XQ 400 AC puls – de revolutie in aluminiumlassen! Ervaar nu het nieuwe aluminium lassen. Met het wisselsstroomlasproces acArc puls XQ van de nieuwe EWM Titan XQ 400 AC puls wordt handmatig en geautomatiseerd MIG-aluminiumlassen nog eenvoudiger. Wilt u het testen, vraag een demo aan of kom langs bij Cardietech Lastechniek.

Cardietech Lastechniek

Nieuw in ons assortiment! De las-/opspantafels die geheel geproduceerd zijn in de Achterhoek. Een uniek Nederlands product verkrijgbaar in alle gangbare maten. Een interessant alternatief voor de bekende en duurdere lastafels. Nu te zien in onze showroom!

Cardietech Lastechniek
Cardietech Lastechniek

Aanstaande zaterdag 16 maart 2019 staan wij op de Techniekdag in Zelhem. Dit is een initiatief waar toekomstige technici van 8 tot 16 jaar kennis kunnen maken door middel van interactie met alle mogelijkheden in de techniek.

Cardietech Lastechniek

Tijdens de EWM Dutch Dealer Meeting 2019 heeft Cardietech Lastechniek de EWM Award 2018 wederom in ontvangst mogen nemen. Deze speciale EWM Award ontvangt de dealer die voldoet aan alle eisen die EWM stelt aan haar dealers.

Open chat
Advies nodig?
Hallo! Heeft u een vraag, advies nodig of wilt u wat bestellen? Wij helpen u graag!