Nieuws

Op vrijdag 3 maart 2023 organiseren wij een demodag handmatig laserlassen. Ook kunt u nieuwe machines en producten van onder andere @EWM AG bekijken en testen. Evenals verschillende lashelmen, veiligheidskleding, handgereedschap en ander toebehoren in onze showroom. Kortom, een informatieve dag voor alle lasliefhebbers!

Alles heeft onderhoud nodig, ook uw lasapparaat. Periodiek verzorgen wij naast het onderhoud ook de verplichte keuringen en validatie/kalibratie van uw lasapparatuur.

Met dit lasapparaat kunt u beter, makkelijker én sneller lassen. Perfect lassen begint bij de instellingen: met de nieuwste Control Expert 3.0 software kunt u de instellingen van de Tetrix XQ aanpassen aan uw eigen persoonlijke toepassingen.

Heel duidelijk: ja! Filters beschermen de elektronica in uw lasapparaat tegen metaal stof. Alles heeft onderhoud nodig, ook uw lasapparaat! En niet onbelangrijk: op tijd reinigen scheelt u kosten! Hoe kunt u zelf heel makkelijk de filters schoonmaken?

Absoluut! Met het Positionweld aluminium lasproces van de EWM Phoenix XQ puls kunt u aluminium en aluminiumlegeringen eenvoudig en snel gebruiken. Zowel bij positioneel lassen zoals bovenliggend lassen als bij verticaal opgaand lassen.

Bent u aan het overwegen om een nieuw lasapparaat te kopen? Maar heeft u geen idee wat voor uw werkzaamheden het beste lasapparaat is? Of met welk type lasapparaat u het beste overweg kunt en de juiste resultaten mee bereikt?

Snel en goed RVS beitsen? Dat kan met een Weldbrush! Wilt u ook de nieuwe generatie beits machines zien en testen? Vraag nu een demo aan. Wat is het verschil? Wij laten het u graag zien.

Robuust in gebruik, verfijnde behuizing, revolutionair in besturing, een startsignaal voor een nieuw lastijdperk! Perfect lassen begint met de juiste instellingen. Met de nieuwe besturingen van TETRIX XQ hebt u alle mogelijkheden voor individuele lasopdrachten op het hoogste niveau – zowel met de Comfort 3.0 als de nieuwe Expert 3.0.

EWM blijft innoveren! Er zijn twee nieuwe uitbreidingen op het programma van de EWM XQ-serie Titan verkrijgbaar bij Cardietech Lastechniek: de Phoenix XQ puls en de Taurus XQ Synergic. Door deze uitbreidingen zijn de mogelijkheden ongekend.

Lasbescherming is prioriteit nummer één! Op het vlak van persoonlijke bescherming is er veel verkrijgbaar voor de lasser. Maar de praktijk is, dat voor echte kwaliteit ook betaald moet worden. Er zijn te weinig spelers op de markt die kunnen concurreren op kwaliteit en innovatie op het gebied van lashelmen en adembescherming. Tot nu!

Deze zwarte vervormde spanhulzen zorgen ervoor dat de wolfram elektrode slechter gaan klemmen. Met als gevolg een slechte HF-start. Een groot én bekend probleem wat elke TIG lasser dagelijks ervaart. Wij hebben de oplossing! Vanaf vandaag hebben wij een nieuw product in ons assortiment, namelijk de GLC spanhulzen.

Dé perfecte lasnaad, wie wil dat niet! U wilt toch ook de perfecte lasnaad? Om

Altijd in voor een praatje, zeer fit voor zijn leeftijd en in de eerste plaats een levensgenieter. Hij heeft besloten om op zijn 80e verjaardag, 21 juli a.s., te stoppen met dit werk en te gaan genieten van zijn welverdiende vrije tijd. Jan bedankt!

EWM Titan XQ 400 AC puls – de revolutie in aluminiumlassen! Ervaar nu het nieuwe aluminium lassen. Met het wisselsstroomlasproces acArc puls XQ van de nieuwe EWM Titan XQ 400 AC puls wordt handmatig en geautomatiseerd MIG-aluminiumlassen nog eenvoudiger. Wilt u het testen, vraag een demo aan of kom langs bij Cardietech Lastechniek.

Nieuw in ons assortiment! De las-/opspantafels die geheel geproduceerd zijn in de Achterhoek. Een uniek Nederlands product verkrijgbaar in alle gangbare maten. Een interessant alternatief voor de bekende en duurdere lastafels. Nu te zien in onze showroom!

Onlangs deze luchtballon voorbij zien komen? Tijdens de Open Huis beurs van Doetam automaterialen heeft Cardietech Lastechniek een verloting gehouden in samenwerking met de gasleverancier van Cardietech Lastechniek, Westfalen Gassen, voor een ballon vaart onder de bezoekers.

Aanstaande zaterdag 16 maart 2019 staan wij op de Techniekdag in Zelhem. Dit is een initiatief waar toekomstige technici van 8 tot 16 jaar kennis kunnen maken door middel van interactie met alle mogelijkheden in de techniek.

Tijdens de EWM Dutch Dealer Meeting 2019 heeft Cardietech Lastechniek de EWM Award 2018 wederom in ontvangst mogen nemen. Deze speciale EWM Award ontvangt de dealer die voldoet aan alle eisen die EWM stelt aan haar dealers.

Open chat
Advies nodig?
Hallo! Heeft u een vraag, advies nodig of wilt u wat bestellen? Wij helpen u graag!