PLASMA SNIJAPPARATUUR

Over Victor Thermal Dynamics

Thermal Dynamics Victor plasma snijsystemen voor de professionele gebruiker zijn ondergebracht in de Cutmaster True Serie. De modellen zijn leverbaar van 30 A tot 120 A met de volgende typenummers : Cutmaster 10, 12, 20, 25, 35 en 40. De modellnummers zijn afgeleid van de aanbevolen snijcapaciteit in mm.

De True Serie is ontwikkeld volgens de filosofie dat de aanbevolen snijcapaciteit ook de ware snijcapaciteit is, bij de beste kwaliteit en een zo hoog mogelijke snijsnelheid. Tegelijkertijd kan de True Serie 20-25% extra productie leveren bij een optimaal snijresultaat bij een iets mindere snijkwaliteit en snelheid. De scheidingscapaciteit ligt zelfs 40-60% hoger.

Speciaal voor de True Serie is een unieke 60 A ‘Drag Cutting Tip’ ontwikkeld. Deze maakt het ‘contact snijden’ mogelijk tot 6 mm dik plaatmateriaal. Deze mogelijkheid brengt uitgesproken voordelen met zich mee zoals een smalle snijsnede, kleinere HAZ (Heat Affected Zone), een hogere snijsnelheid en het snijproces wordt beter zichtbaar voor de gebruiker.

Dé oplossing voor al uw snijbehoeften

Met snijapparatuur van Victor Thermal Dynamics hebben we een toonaangevende oplossing voor al uw snijbehoeften:

  • Manuele plasmasnijsystemen
  • Geautomatiseerde systemen en bediening
  • 1Torch met hoge prestatie
  • Geavanceerde, duurzame verbruiksgoederen
  • Plasma accessoires

Voor meer informatie of demonstratie, neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Victor Thermal Dynamics Cutmaster Plasma - Plasma Snijapparatuur
Open chat
Advies nodig?
Hallo! Heeft u een vraag, advies nodig of wilt u wat bestellen? Wij helpen u graag!